Редактор: Виолета Николаеваe-mail: И Тошко Йорданов проговори пред БТВ от кулоарите на

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: И Тошко Йорданов проговори пред БТВ от кулоарите на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Тоя парламент е пълен с лицемери

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

И Тошко Йорданов проговори пред БТВ от коридорите на Парламента: " Нормална обстановка, в случай че би трябвало да бъдем почтени. Демокрацията е такава, когато едни парламентарно показани партии не се схванат, се отива на избори. Това не е нищо изключително. Да, случва се в новата ни история може би за първи път, но нищо не значи. Няма неточност в тактиката на Има Такъв Народ.

Преди желаеха Има Такъв Народ да създадем парламент без условие за състава, след това бяхме първа политическа мощ, предложихме кабинет, какво начение има методът на показване?! Нещо са накърнени или какво?! Това е демократична процедура, ние предприехме ход, излизат пред камерите споделят, че всичко е наред и след това Христо Иванов влезе в стаята зад тила ви и сподели " би трябвало да утвърждавам всеки един от кабинета ", къде виждате при тях поредност, кажете и ще се извиня.

Парламентът се е засилил да приема актуализация. Няма период за разформироване на Народното събрание. Минус 65 млн. лв., по този начин и по този начин ще има президентски избори. С едни и същи пари би трябвало да има два избора в един ден, дори е финансово преференциално за страната. Ние желаеме да бъде признат закон за НСО, в случай че тоя парламент работи една седмица от горната страна, ще успеем. Не виждам смисъл да стават диалози с Българска социалистическа партия. Тоя парламент е цялостен с лицемери. Партиите са извънредно лицемерни. " - аргументира се Йорданов.  

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР